Samsung werkt aan Galaxy S10-model met zes camera's en 5G

20 november 2018

De Zuid-Koreaanse telefoonmaker zou aan vier versies van de S10 werken, schrijft The Wall Street Journal. Het meest experimentele model draagt binnen het bedrijf de naam Beyond X en krijgt een 6,7-inchdisplay en ondersteuning voor het snellere 5G-netwerk.

Deze versie van de S10 krijgt volgens ingewijden vier camera's op de achterkant en twee op de voorkant. Daarmee moet rijker beeld worden vastgelegd en kan het toestel beter diepte registreren.

Het zou niet voor het eerst zijn dat Samsung een telefoon met vier camera's op de achterkant uitbrengt. Dinsdag verscheen ook de Galaxy A9, een midrangetoestel met vier lenzen op de achterzijde. Eerder deze maand kwam de betaalbare A7 met drie camera's op de markt.

Samsung brengt volgend jaar ook zijn vouwbare smartphone uit. Het scherm van het toestel werd deze maand getoond. Bij de presentatie werd de rest van het toestel bedekt, om nog niet alles prijs te geven. De telefoon kan uitgevouwen ook als tablet gebruikt worden. Het is niet bekend wanneer die telefoon op de markt verschijnt.

Bron: NU.nl

Home Nieuws Samsung werkt aan Galaxy S10-model met zes camera's en 5G