Home > Wat we doen

Wat we doen

Smartphones en tablets zijn de afgelopen decennia onmisbaar geworden, bij de consument maar zeker voor Personal Information Management (PIM)de zakelijke gebruikers. Het ontvangen van e-mail, beheer van de agenda en bijhouden van contacten, allemaal zaken die al jaren actief gebruikt worden.
Daarnaast wordt ook Social Media actief ingezet binnen zakelijk Nederland, een prima instrument om contact te houden met je netwerk en deze natuurlijk uitbreiden!
De laatste jaren komt daar nog eens het grote aanbod aan applicaties en de integratie van de Vaste en Mobiele telefonie bij.

 

Laptops, Tablets en Smartphones van DaMi Smartware

De Providers en Telecomdealers hebben tegenwoordig hun focus voornamelijk op het adviseren/ verkopen van abonnementen (vast en mobiel), hierdoor is er nauwelijks aandacht voor zoiets belangrijks als het toestel. Hiervoor kunt u nu terecht bij DaMi Smartware. Er zijn al Providers/ Dealers die zich bij voorkeur bezighouden met enkel de infrastructuur, Dami Smartware treed in dit geval op als hardware leverancier.

Door de aanwezige kennis en ervaring, kan DaMi Smartware u prima adviseren en ervoor zorgen dat uw medewerkers met de juiste “tools” aan het werk gaan. Het is zelfs mogelijk om uw toestellen te leasen of te kiezen voor Refurbished iPhones tegen een scherpe prijs (certified).

Uiteindelijk wilt u, als klant, gewoon op een snelle en simpele manier kunnen bestellen tegen een goede prijs.